Utalvány ügyintézés

 

ugyintezesSzerződéskötés

szoc juttatas ugyintezes

Az önkormányzatok a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményen túl települési támogatásokat és egyéb szociális célú juttatásokat is biztosíthatnak természetbeni juttatásként Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány formájában, amely élelmiszer, tanszer és ruházat vásárlására használható fel, vagy Étkezési Erzsébet-utalvány formájában, amely élelmiszer illetve fogyasztásra kész étel vásárlására fordítható.

További információért kérjük, olvassa el figyelmesen a szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

 

ugyintezesRegisztráció

Az önkormányzatnak a szociális célból juttatott Erzsébet-utalvány megrendeléséhez először az Online Megrendelői Felületen szükséges regisztrálniuk, ezt követően tudják a felületen a szociális célú utalványt megrendelni. A megrendelés a Szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlásának általános szerződési feltételei alapján történik. A szociális célú Erzsébet-utalvány alap- és bővített szociális étkezési utalvány, illetve alap- és bővített gyermekvédelmi utalvány formájában rendelhető.”

Utalványt rendelek

Az online felületen mindkét utalványtípus – akár egyidejűleg is – megrendelhető.

Az Étkezési és a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványok alapszolgáltatás keretében 500 és 1000 forintos címletekben, bővített szolgáltatás keretében 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletekben rendelhetők.

Kérjük, a borítékokat ‒ technikai okokból ‒ páratlan számú, maximum 27 darab utalványból állítsa össze. A minimum borítékérték 1000 forint.

 

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 8:00-16:00
Pénteken: 8:00-15:00

Telefon: 06 1 248 2150
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ugyintezesLetölthető dokumentumok
AWARDS

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube