Utalvány ügyintézés

 

Kártya ügyintézés ITT.

 

ugyintezesSzerződéskötés

elfogadohely papir ugyintezes

Amennyiben Ön szeretné elfogadni üzletében a papíralapú Erzsébet-utalványt, elfogadóhelyi szerződést kell kötnie az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel. Azáltal, hogy a szerződés aláírt példányát elküldi Társaságunkhoz Ön ajánlatot tesz, amelytől a beküldéstől számított 5 naptári napon belül elállhat. Az elfogadásra vonatkozó ajánlatát cégünk 45 napon belül megvizsgálja. A szerződés a forgalmazó által aláírt példány kézhezvételének napján lép hatályba.

További információért kérjük, olvassa el figyelmesen az Erzsébet-utalvány elfogadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

ugyintezesOnline Elfogadóhelyi Felület

Papíralapú utalványt elfogadó partnereinknek az Online Elfogadóhelyi Felületen lehetőségük van az utalványok elszámolásához szükséges Összesítő kísérőjegyzék elkészítésére, az elszámolásokról készült elektronikus számlák letöltésére, az Elfogadóhelyi szerződésben szereplő adatok ellenőrzésére, valamint kártyaelfogadás igénye esetén a POS-terminál azonosítók feltöltését is itt kezdeményezhetik.

Amennyiben online felületünkön még nem regisztrált, ezt megteheti a „Regisztráció” gomb kiválasztása után a „Fiók igénylése” gombra kattintva. Fiók igénylését partnerkódjának és az Elfogadóhelyi szerződésben megadott kapcsolattartó e-mail címének megadásával kezdeményezheti.

Belépés az Online Elfogadóhelyi Felületre

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 8:00-16:00
Pénteken: 8:00-15:00

Telefon: 06 1 248 2150
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Erzsébet-utalvány Feldolgozó Központ
1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Hétfő, csütörtök: 8:00-16:00
Kedd, szerda, péntek: zárva

ugyintezesLetölthető dokumentumok
AWARDS

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube