Kártya ügyintézés

 

Utalvány ügyintézés ITT.

 

ugyintezesSzerződéskötés

elfogadohely kartya ugyintezes

Amennyiben Ön szeretné elfogadni üzletében az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, elfogadóhelyi szerződést kell kötnie az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel. A szerződéskötéssel kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el figyelmesen az elektronikus Erzsébet-utalvány és Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

Amennyiben Ön már papíralapú utalvány elfogadására szerződött partnerünk, úgy a kártya elfogadásához kizárólag a POS-terminál azonosítókat kell feltöltenie felületünkön a regisztrációt követően. A feltöltést követően a POS Adategyeztető lapot kell a felületről kinyomtatnia és elküldenie részünkre postai úton. A regisztrációt a „Regisztráció” gomb választása után a „Fiók igénylése” gombra kattintva kezdheti meg. Fiók igénylését partnerkódjának és az Elfogadóhelyi szerződésben megadott kapcsolattartó e-mail címének megadásával kezdeményezheti.

Regisztráció

ugyintezesOnline Elfogadóhelyi Felület

Erzsébet-utalvány Plusz kártyát elfogadó partnereinknek az Online Elfogadóhelyi Felületen lehetőségük van a POS-terminál azonosítók feltöltésére, az elszámolásokról készült elektronikus számlák letöltésére, valamint az üzletben történt kártyatranzakciós adatok lekérdezésére, emellett a papíralapú Erzsébet-utalvány elszámoláshoz kapcsolódó Összesítő kísérőjegyzék elkészítésére is.

Amennyiben még nem regisztrált, azt a fenti, „Szerződéskötés” menüpontban leírtaknak megfelelően végezheti el.

Belépés az Online Elfogadóhelyi Felületre

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 8:00-16:00
Pénteken: 8:00-15:00

Telefonszám: 06 1 248 2150
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ugyintezesLetölthető dokumentumok

AWARDS

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube