Különleges ajánlatunk kiemelt partnereinknek

Tartsa meg vásárlói bizalmát kedvezményekkel

 

Magyarország kedvenc utalványa országszerte több mint 60.000 elfogadóhelyen váltható be. Mivel számunkra kiemelten fontos mind a felhasználás, mind az elfogadás biztonsága, ezért elfogadóhelyeinkkel minden esetben szerződést kötünk.

Az elmúlt hat év tapasztalatai alapján elmondható, hogy az Erzsébet-utalványt akár papíralapon, akár elektronikus kártyán elfogadó üzletek, szolgáltatók forgalma jelentősen növekedhet. Kiemelt elfogadóhelyi partnerünkként a papíralapú és elektronikus Erzsébet-utalvánnyal fizető vásárlók számára különleges, egyedi kedvezményeket is nyújthat:

  • százalékos engedményt;
  • a vásárlás összegéhez kötött kedvezményt;
  • ajándékot;
  • saját kibocsátású kupont.

Amennyiben csatlakozik akciót kínáló partnereink közé, mi térítésmentes marketing-megjelenésekkel támogatjuk az akció sikerességét. A megjelenés feltételeit együttműködési megállapodásban rögzítjük, amelyet minden esetben határozott időtartamra kötünk az Ön által megadott kedvezmény típusával és mértékével.

legyen on is partnerunk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Elfogadóhelyi csatlakozás esetén pedig az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk jelentkezését.

Éljen lehetőségünkkel!

Piacvezető cafeteria-szolgáltatóként országosan a legnagyobb szerződött elfogadóhelyi hálózattal és a legtöbb utalványhasználóval rendelkezünk, hiszen az Erzsébet-utalvány Magyarország kedvenc utalványa.

AWARDS

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube